About us

Η GUSTO RARO

Η Gusto Raro ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την εξυπηρέτηση σημείων πώλησης προϊόντων gourmet/delicatessen, με απόλυτη προτεραιότητα στον τομέα ποιότητας και πρωτότυπων γεύσεων. 
 
Η έννοια gourmet/delicatessen στα χρόνια μας δεν είναι πλέον συνυφασμένη με ψηλές τιμές υποχρεωτικά, αλλά και με την ιδιαίτερη γεύση, την ποικιλία προέλευσης, τους σπάνιους συνδυασμούς και την “οπτική” αισθητική. Γι’ αυτό άλλωστε και όλο και περισσότεροι το καταναλωτικό κοινό “τιμά” την σύγχρονη αυτή μορφή παντοπωλείων, που προσανατολίζονται στην έννοια αυτή. 
 
Βιολογικά και FAIRTRADE προϊόντα σοκολατοποιίας, σοκολάτες σε τεράστια ποικιλία γεύσεων, εποχιακές συσκευασίες δώρων με βάση την σοκολάτα, snacks με βάση το τυρί, τσιπς από πατάτες, όσπρια και λαχανικά, crackers, μουστάρδες, μαγιονέζες, σάλτσες και dressing με “πρωτάκουστα” συστατικά, pretzels, pesto & ζυμαρικά πραγματικά μοναδικά! 
 
Αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα μας, που πιστεύουμε ότι καλύπτουν ακόμη και τα πιο ιδιαίτερα γούστα των πελατών μας. 
 
Περιηγηθείτε στoν κατάλογο με τα προϊόντα μας και θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας κινήσει την περιέργεια και θα “εξάψει” την φαντασία του ουρανίσκου σας!