Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των γεύσεων !

 

Αφήστε μας να σας περιηγήσουμε σε πρωτόγνωρα μονοπάτια συνδυασμών γεύσεων με προϊόντα που ίσως να μην έχετε ποτέ φαντασθεί!!

 

Σοκολάτες, σοκολατάκια, cheese snacks, μπισκότα, μουστάρδες, σάλτσες, dressings.

Φρούτα, ξηροί καρποί, ποτά, αρώματα, μπαχαρικά, λολούδια είναι μόνον ελάχιστα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των delicatessen / gourmet προϊόντων μας.

 

Η GUSTO RARO ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό να παρουσιάσει στην Ελληνική αγορά τις πιο εκλεκτές και επιλεγμένες γεύσεις, από προϊόντα διατροφής από όλο τον κόσμο.

 

Με εξειδίκευση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και δίκαιας αναλογίας τιμής/ποιότητα έχουμε πλέον επιλογές από την πατρίδα μας, από την Ιταλία, την Ολλανδία τις Η.Π.Α., την Αυστρία και άλλες πολλές!

 

Σοκολάτες, γκοφρέτες, καραμέλες, μαρμελάδες, pretzel, panettone , πατατάκια, ζυμαρικά, risotto, μουστάρδες, σάλτσες και … ότι χωράει ο νους σας για ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων!

 

Μοναδικό μας μέλημα η διαρκής ¨εξερεύνηση¨ για το κάθε τι πρωτότυπο, ποιοτικά άρτιο, γευστικά, ιδιαίτερα και αντάξιο της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πελάτες μας στα προϊόντα που τους παρουσιάζουμε.

Ταξιδέψτε μαζί μας!